Försenad eller försvunnen?

171028

I tisdags fick jag ett mail om att min nya almanacka var på väg, så jag trodde att den skulle ligga i brevlådan igår. Blev lite besviken när den inte låg där, men då visste jag att den skulle komma idag! När jag åkte hem från jobbet såg jag fram emot att få sitta och skriva i den när Evelina somnat, men brevlådan var helt tom!

Det känns ju väldigt segt att behöva vänta ända till måndag och se om den ligger i brevlådan då, eller om den helt enkelt slarvats bort någonstans på vägen. Jag vill ha den nu!

27 oktober, 2017 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Försenad eller försvunnen?”

  1. Prima:

    Åh den var fin, hvor har du kjøpt den?

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: