Skogspromenad med småflickorna

Lenny ville ut i skogen och leta svamp och jag ville träna apportering med Thone, så under eftermiddagen åkte vi ut till Tinnerö. Jag tog med dummiesar men tänkte inte på att ta med någon ryggsäck, så dummiesarna fick ligga kvar i bilen… Kändes lite klantigt. Men, men. Det blev ju tre pass med apporteringsträning i veckan, så jag får försöka känna mig nöjd över det.

En mysig skogspromenad blev det iallafall, och Evelina tyckte det var jätteroligt att gå i skogen! Hon sprang och tjoade, knatade på i branta backar och uppför berg. Vi var säkert ute och gick i en timme, så jag tycker det var riktigt duktig av henne att orka gå så länge. Mot slutet blev hon trött, men bara hon fick bli buren en stund så orkade hon gå en bit igen.

30 september, 2017 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Skogspromenad med småflickorna”

  1. Linda:

    Ja, det var duktigt av tjejen. Det är jobbigt att gå i skog. Men skogen ger ju energi också :). Hade det varit vanlig platt väg hade hon förmodligen inte orkat alls så mycket.
    Hittade ni någon svamp då?

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: