”Paketöppning”

170909

Imorse var det äntligen dags att ta bort tejpen på Thyras bakben. Det var lite pilligt även om en tredjedel redan hade lossnat av sig själv. Jag tycker operationssåret ser jättefint ut, och som jag skrev igår så känns det väldigt skönt att kunna ha koll på det nu.

Thyra verkar inte ha ont, utan tycker nog att hon skulle kunna leva som vanligt igen. Hon var helt säker på att hon skulle få följa med ut på långpromenad imorse, men det får bli korta och långsamma promenader några dagar till.

9 september, 2017 | 1 kommentar »

1 kommentar till “”Paketöppning””

  1. Annica Grip Fager:

    Så fint såret ser ut. Härligt att hon är så pigg fina Thyra.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: