Grattis pappa, syster och halvfaster!

170916
Thones pappa Trazzel, Thones kullsyster Olga och Trazzels halvsyster Hicka.

Mamma ringde för ett par timmar sedan och hade något väldigt roligt att berätta. Hon och Cattis har varit på jaktprov idag, där mamma startade med både Hicka och Olga och Cattis med Trazzel. Tre Höstglädjenshundar på samma jaktprov, och alla tre gick till pris!

Thones pappa Trazzel, LPI LPII Höstglädjens Hearts Burst Into Fire och Thones kullsyster Olga, Höstglädjens Glimmer Of My Dream fick ett varsitt 3:e pris i nybörjarklass, och Thones halvfaster Hicka, Höstglädjens Once Bitten Twice Shy fick ett 1:a pris i nybörjarklass!

Jättestort grattis mamma och Cattis! Jag är så glad för eran skull! Lite avis blir jag också förstås, men en dag kommer det vara dags för mig och Thone också att starta på jaktprov.

16 september, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: