Från kossor till sandkakor

170912-2

Efter att jobbat fyra dagar i sträck så har det varit rätt skönt att bara vara hemma idag. Evelina skulle inte till förskolan heller, så det var ingen klocka som ringde och vi började inte vakna till förrän vid 8-tiden. Vi hann göra en massa roliga saker, fast att vi bara tog dagen som den kom.

På morgonpromenaden med Lhine och Thone gick vi upp till motionsspåret för att titta på korna, när det var Thyras tur för en liten promenad så gick vi bort till en lekpark där Evelina fick åka rutschkana. På eftermiddagen när Lenny kommit hem från jobbet blev det att gå ut och leka i sandlådan ute på gården.

Thyras operationssår verkar läka utan några problem, och nu har både Thyra och Lhine löpt klart. Thone har väl egentligen också löpt klart, men den sista officiella löpdagen är imorgon och sen ska det bli roligt att komma igång med träningen igen. Det blev faktiskt en liten paus under löpet, även om det främst inte var på grund av det. Jobb, bilreparation och Thyras operation kom lite ivägen, och eftersom att hundarna lockade till sig en lös hanhund redan i början av löpen så ville jag inte ha Thone lös.

170912-1
Evelina och Thone, dom är så fina tillsammans.

12 september, 2017 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Från kossor till sandkakor”

  1. Annika i Lindby:

    Det är de verkligen!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: