En DogBox på väg

170911
Thyra och Evelina i slutet av maj.

Sent i lördags kväll såg jag att Thones försäkringsbolag Svedea hade en fototävling, med temat lekfull hundbild. Jag lade upp två bilder, en häftig bild på Lhine och Thone och så den söta bilden ovan. Tävlingen avslutades igår, och idag fick jag ett meddelande om att bilden med Thyra och Evelina var ett av de vinnande bidragen! Inom två veckor kommer vi att få en box från DogBox, och det ska bli spännande att se vad den innehåller!

11 september, 2017 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “En DogBox på väg”

  1. Micke:

    Va roligt fin bild ?

  2. Karin:

    Grattis !!

  3. Annika i Lindby:

    Härlig bild! Grattis!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: