Välsynkade tjejer

170824

Jag har misstänkt ett tag att Thone borde börja löpa snart, för den senaste tiden har hon faktiskt kunnat tänka sig att kissa två gånger på promenaderna och inte bara på samma ställen som hon brukar kissa på. Dessutom har hon reagerat annorlunda på vissa saker. T.ex så har hon hoppat ner på golvet om jag petat på henne med fötterna för att hon ska flytta lite på sig när hon brett ut sig i fotändan av sängen. När Trazzel träffade sin dotter i lördags så höll även han med om att löp borde vara på gång.

I söndags morse hittade jag en bloddroppe på golvet och tog för givet att det var Thone som börjat löpa, men sen på kvällen så visade det sig att det var Thyra som börjat löpa. I tisdags såg jag att Lhine var kladdig på svansen, och igår började det droppa om henne också.

Idag åkte vi ut till Tinnerö igen efter att jag lämnat Evelina på förskolan, och när hundarna hoppade ur bilen tyckte jag att Thone såg kladdig ut i rumpan – och visst, nu löper hon också. Fasen vad smidigt att alla tre löper på samma gång! Jag trodde att det kanske skulle bli så, och att alla tre bara har gått och väntat på att någon ska börja.

Innan jag kollade upp det idag så kom jag inte alls ihåg när Thyra löpte senast, men Lhine hängde ju på någon vecka efter Thones första och andra löp. Thyra däremot bryr sig inte om när andra löper, och löpte senast för ganska exakt ett år sedan.

24 augusti, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: