Mysig dag för oss tvåbenta

Idag hade jag ingen lust att bara vara hemma, så lite spontant sådär så provade vi att gå på bio med Evelina idag. Vi var väl medvetna om att hon kanske inte alls skulle vilja sitta still, men förhoppningsvis skulle filmen vara intressant en stund iallafall. Bamse och häxans dotter var det vi såg, och när vi satt där i biosalongen och förklarade vad vi skulle titta på så blev det ett himla prat om Bamse. Evelina blev nästan lite irriterad på alla reklamfilmer som visades först.

Egen stol ville inte Evelina sitta på, utan hon satt först i Lennys knä och sedan i mitt. Vi hann faktiskt se ganska mycket av filmen innan hon tröttnade och ville göra något annat. När Evelina tröttnade på att vara i biosalongen bestämde vi oss för att gå och äta istället. Vi får se om filmen när den kommer ut på DVD eller går att streama.

Vi åt mat på Burger King, och Evelina fick välja mellan fyra olika leksaker till sin meny. Det fanns två Angry Birds-figurer, en bil och en Barbie, och inte helt oväntat så ville Evelina ha bilen. När vi ätit klart gick vi en sväng på stan, och Evelina såg till att vi inte hade en lugn stund. Vi hade ingen vagn med oss och hon tyckte det var jätteroligt att smita iväg och skrattade helt hysteriskt när vi gick efter henne.

Det var förstås tre hundar som blev hysteriskt glada när vi äntligen kom hem igen, fast att vi inte varit borta så många timmar. De fick ett varsitt tuggben, och sedan var vi allihopa ute på tomten resten av dagen fram tills att solen gick ner och vi tyckte att det blev lite kallt och ruggigt.

5 augusti, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: