Lilla fröken hyss

170808-1

Idag tänkte jag att hundarna skulle få springa lösa på en av de stora fotbollsplanerna innan vi gick hemåt på morgonpromenaden. Det blev ingen lång stund de fick springa omkring och röja, för det dröjde inte länge innan Evelina började skratta och springa iväg. Hon skulle inte vara kvar på fotbollsplanen, och det där med inkallning existerar inte…

Hundarna fick vara kvar på fotbollsplanen medan jag sprang och hämtade Evelina, och sedan fick jag packa ihop oss lite snabbt innan Evelina sprang iväg igen. Mitt i all den där röran råkade vi tyvärr tappa bort bilen som Evelina fick på Burger King i lördags, så den får vi gå och leta efter imorgon. Jag tror väl tyvärr inte att vi kommer att hitta den, men vi har ju gott om småbilar på jobbet så jag får köpa med mig någon fin hem åt henne.

170808-2
Två som leker, en som rymmer…

8 augusti, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: