27 augusti 2011

Jag behöver väl egentligen inte skriva någonting. Söta lilla Thyra. Vår andra tävling i freestyle klass II, 4 månader efter debuten i freestyle klass I. Där var hon 7 år, och 1 månad för att vara exakt. Det kan man knappt tro. Tänk att vi tävlade i nästan 6 år till, innan hennes hörsel satte stopp.

Tränar gör vi lite grann fortfarande. När jag är ute och tränar med Thone så är Thyra med och ivägen och tjatar om att det borde vara hennes tur snart, och då får hon självklart köra några små bitar. Jag måste nog be Lenny filma oss någon dag, så ni får se hur pigg och glad en 13-åring fortfarande kan vara.

27 augusti, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: