Världens bästa Thyra 13 år!

170727-1
Thyra, HTMI FDI FDII LPI LPII LPIII LPELIT FI LCH SE FREECH SE LCH Höstglädjens Golden Dream.

Ett jättestort grattis till väldens bästa Thyra som fyller 13 år idag! Jag hade velat bjuda på några roligare bilder, men att fotografera en döv hund utan medhjälpare är inte lätt kan jag lova. Att göra några roliga ljud är ingen idé och det är lite sisådär med stadgan när jag kastar godis omkring mig.

Tänk att lilla Thyra nu är 13 år gammal. Ja, jag använde faktiskt ordet gammal. Det känns faktiskt helt okej att använda det ordet nu, och jämfört med för ett år sedan har hon faktiskt gått och blivit lite gammal, även om hon är väldigt fin, pigg och fräsch för sin ålder. Fast sen vet jag ju inte hur mycket som hör ihop med den borttappade hörseln.

De senaste dagarna har jag tänkt tillbaka lite på hur mycket jag och Thyra har gjort och gått igenom tillsammans, och hur mycket vi har betytt för varandra. Utan Thyra hade jag inte varit den jag är idag. Jag har ingen aning om vem jag hade varit, men jag hade säkerligen inte haft lika roligt som jag har haft det tillsammans med Thyra. Hon och jag har alltid haft ett särskilt band mellan oss, och hon har alltid varit så himla enkel!

Jag hoppas att jag kommer få njuta av min nyblivna pensionär och nyblivna tonåring ett bra tag till, och ikväll ska hon firas med ett gott paket! Tycker hon inte om sitt paket, då kommer hon förstås bli bortskämd och få ett nytt paket med något som jag vet att hon tycker om.

170727-2
Nybliven pensionär och nybliven tonåring.

27 juli, 2017 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Världens bästa Thyra 13 år!”

 1. Karin:

  Grattis Thyra, du är så fin !!!!

 2. Gunela:

  hoppas att ni får många år tillsammans ❤️ Ett stort grattis till Thyra, en hund som också går vidare genom många härliga avkommor?

 3. Anki Ylivainio:

  Stort grattis till Thyra på hennes 13 årsdag!!???Hon är så lik min 11-åriga tik. Kan hända är dem släkt med varandra, eftersom Smulans mamma var syster med Virus.

  Svar:Thyra tackar! Då är dom släkt, och har samma mormor (Wintergold’s Eldkorn).

 4. Annika i Lindby:

  Stort GRATTIS till Thyra!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: