Tre oemotståndliga blickar

170714
Fina Thyra. Om två veckor är hon 13 år!

Det var ungefär 1000 grader varmt på jobbet idag, jag höll på att somna under lunchrasten och den sista timmen var jag så trött att det sved i ögonen. Jag somnade förstås ihop med Evelina när jag nattade henne och när Lenny väckte mig så var det tre hundar som flög upp och tittade på mig med tiggande blickar.

Jag hade helst bara velat ta en dusch och gå och lägga mig igen, men hundarna har inte haft en rolig vecka så det blev att ta på träningsvästen och låta dom få ett varsitt träningspass ute på tomten. Thone fick träna på att runda en kona, lite fjärrdirigering och stegförflyttningar åt höger, vänster och bakåt. Smått pyssel som ändå gjorde henne ganska trött eftersom att hon fick använda huvudet en hel del.

Lhine fick inte mycket träning, eftersom att jag inte vill förstöra hennes mage. Fem frolicar delade jag upp i små bitar och när dom var slut fick träningen var slut även om hon gärna hade jobbat för fler godisbitar. Thyra var helt galen under sitt träningspass och det blev totalt kaos emellanåt. Det är nog inte mycket hon hör längre, för jag provade några enkla kommandon när vi stod nos mot näsa och hon stod bara och viftade på svansen. Hon skulle hitta på många egna saker idag, förmodligen för att jag var för långsam och otydlig med mina rörelser, så det blev att träna korta kombinationer med tydliga rörelser och snabba belöningar.

14 juli, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: