Smaskig födelsedagspresent

170728

Thyras födelsedag blev ganska tråkig, då jag fick hoppa in och köra heldag på jobbet. Födelsedagspresenten blev dock en riktigt höjdare! Thyra äter inte vilket tugg som helst, men nöthudsrullen som jag beställt hem från Tuggmästaren låg hon och tuggade på länge!

Lhine och Thone åt upp sina, och dom räckte nog en halvtimme iallafall. Thyra har en stor bit kvar, men så fick hon förstås den största nöthudsrullen och åt med en annan teknik. Medan Lhine och Thone tuggade i sig från kanterna så låg Thyra och försökte slita i den på mitten. Hon kanske ville njuta av den så länge som möjligt?

Nu ligger hennes bit i frysen, för nöthudsrullarna luktade inte gott, och så får jag ta fram den åt henne när jag kan ha koll så att inte Thone försöker stjäla den.

28 juli, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: