En liten sjukling

170730

Efter att jobbat tisdag-lördag hade jag idag tänkt njuta ordentligt av min lediga dag, men det var inte många minuter jag och Evelina hann vara uppe innan vi kröp ner i sängen igen. Allt var som vanligt tills att hon fick sin frukost serverad. Hon åt en sked, men sen ville hon inte ha mer utan bara vara i min famn. Hon ville inte ha något annat att äta och inget att dricka. Jag tyckte hon kändes varm, och gråtandes tassade hon in i sovrummet igen.

Där blev vi liggande nästan hela dagen. Vi vilade, tittade på film och sov. Vid 18-tiden kravlade hon ur sängen och ville ha en macka. Både en skinkmacka och en massa saft slank ner i magen, och så fick hon en isglass till efterrätt. Tempen som legat runt 38 grader var på väg upp mot 39 grader, men Evelina mådde uppenbarligen lite bättre och det kändes skönt att hon fick i sig lite att äta och dricka.

Man blir ju jätteslö av att bara ligga i sängen, men vi fortsätter väl kvällen där… med pizza som Lenny beställt hem och någon film. Nu får det dock räcka med barnfilmer för idag.

30 juli, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: