Det var det halvåret…

170718_zps5zyrlghdLhine och Thyra med sina HTM- och FS-certrosetter som de tog i mars.

Det känns som att det nyss var jul, men redan har halva 2017 sprungit förbi… Många tävlingar med hundarna har det inte blivit, men jag har inte tänkt försöka kvala till SM med Thyra och Lhine i år och med Thone har jag ingen brådska någonstans.

Thyra och Lhine gjorde dubbla starter i freestyle och heelwork to music i mitten av mars, och båda två tog två cert var. Lhine tog två 5:e placeringar och Thyra, 12 1/2 år gammal, tog en 5:e placering och en 3:e placering. Två veckor senare fyllde Lhine 10 år.

Thone har jag som sagt ingen brådska med, men i maj kände jag att det var dags för oss att prova på startklass lydnad. I slutet av maj gjorde vi debut, och knappt en månad senare fick Thone titeln LD Startklass. I början av juni genomförde vi även FB-R, som gick riktigt bra!

Jag har inga direkta planer för resten av året, förutom att Lhine ska ta det sista certet i heelwork to music för att få den inofficiella titeln Stormästare. Thone och jag ska ta tag i apporteringen, men först ska hon bli av med sin ögoninflammation, och så lär vi nog börja pyssla med momenten i lydnadsklass I.

Den kommande månaden är det iallafall tre tjejer som ska firas! Thone och Evelina fyller 2 år och Thyra fyller 13 år!

170621
Thone med sin LD Startklassrosett.

1 juli, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: