6 år sedan debuten i freestyle klass II

110716

Ja, idag är det 6 år sedan jag och Thyra gjorde en nervös debut i freestyle klass II. En låt och ett program som vi faktiskt bara körde en gång för att ingen av oss riktigt gillade varken låten eller programmet.

På den tävlingen var det en domare som frågade om vi skulle satsa på landslaget, vilket jag förstås inte hade några planer på. Samma person såg även när jag och Thyra debuterade i lydnadsklass II i mars 2006, och jublade över hur duktiga vi var och undrade när det skulle bli lydnads-SM för oss. Då visste jag inte vad ett lydnads-SM var, och nu har vi fyra lydnads-SM, fem freestyle-SM, ett freestyle-EM, ett freestyle-VM och två freestyle-NM bakom oss…

Tänk vad mycket jag och Thyra har gjort tillsammans och vilka resultat vi har nått!

15 juli, 2017 | 1 kommentar »

1 kommentar till “6 år sedan debuten i freestyle klass II”

  1. Karin:

    Wow en sån hund !!! 🙂 (ja du också !)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: