Väldekorerad träningsplan

I förra veckan blev det bara två lydnadspass för Thone, så idag tyckte jag att vi behövde komma iväg och träna ordentligt. Vi åkte ut till Linköpings hundungdom nu ikväll, och innan jag tog ut Thone ur bilen gick jag ner till träningsplanen och ställde ut alla möjliga grejer som störning. Förutom min ryggsäck, apportbocken, en godispåse och två öppna burkar med godis så tömde jag lådan med grejer man får låna.

Thone var laddad ut i klospetsarna när jag tog ut henne och hon ville förstås få dra en runda och kolla in alla grejer jag spritt ut, men det fick hon inte. Vi gjorde en liten uppvärmning innan vi gick ett kort tävlingslikt fotgående. Jag tycker att Thone gick riktigt bra även om hon släppte koncentrationen på några få ställen och det blev jubel, applåder och kamplek som belöning.

Vi fortsatte sedan och körde igenom momenten i startklass, och alla rakt genom röran. Thone kunde i princip inte brytt sig mindre. Vi tog en paus med bus och lek innan vi körde ett pass med fotgående där vi gick korta sträckor och Thone fick belöning för position och engagemang, och snabba belöningar vid svängarna. Jag tycker att vänstersvängarna har blivit mycket bättre positionsmässigt, men hon släpper kontakten något så där måste jag vara snabb med belöningen innan hennes tankar far iväg.

19 juni, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: