Träning idag igen

Jajjemän! Det har blivit lydnadsträning med Thone idag också. Lenny hade inte med sig någon mat till jobbet och undrade om inte jag kunde köpa något och komma förbi med det. Jag hade egentligen ingen lust med det, men samtidigt fanns det ingen anledning till att inte göra det. När jag och Evelina ändå skulle ut och åka så passade jag på att skära upp lite korv och så tog vi med oss Thone och åkte bort till hundungdom först.

Evelina, som haft sovmorgon och hoppat över timmen hon brukar sova mitt på dagen, var jättetrött och hann somna under de fyra minuter som det tar att åka bort till hundungdom. Hon tänkte fortsätta sova när jag lade ner henne i gräset, men till slut lyckades jag väcka henne och hon fick äta banan och se film på min mobil medan jag och Thone tränade.

Idag kändes fotgåendet jättebra! Thone hamnade för långt fram emellanåt, men hon hade inte tusentals myror i byxorna som hon brukar ha. Det är nästan så jag funderar på om hon är sjuk? Det var inte särskilt varmt och vi har inte gjort något idag som hon borde vara trött av. Jag får nog ha lite koll på henne och se om hon beter sig som vanligt under resten av kvällen. Annars får jag se hur hon är imorgon när vi tränar.

1 juni, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: