Tack!

170609

Här ekar det ju tyvärr tomt, men på Facebook har det gratulerats och även lite på Instagram och jag ser ju att många har varit inne och läst gårdagens inlägg. Ett stort tack för alla gratulationer!

Idag är jag minst lika löjligt nöjd och glad över gårdagens resultat som jag var igår. Hade vi inte fått det där lilla bakslaget hade vi nog varken gått in på planen eller ut från planen på samma sätt som vi gjorde igår. Då hade jag inte vågat ha det där extra goda godiset och belönat Thone med leksak under de sista träningspassen och under uppvärmningen.

Jag hade inte heller vågat tjoa och ta i med berömmet efter varje moment, utan varit rädd att det skulle få Thone att gå upp för högt. Alltihopa gav oss båda en mycket bättre känsla inne på planen, och jag var inte alls lika nervös som jag var under debuten. Då skakade mina händer, men det gjorde dom inte igår. Istället blev jag mer fokuserad och det blev även Thone, även om tankarna vandrade iväg vid hopp över hinder.

Idag har vi haft en vilodag, vilket Thone har tyckt varit lite onödigt. Hon har buffat på mig med leksaker och rusat ut på tomten med stor förväntan på att vi ska gå ut och träna. Men, imorgon blir det nog lite träning igen. Vi får ju inte gå och bli dammiga inför nästa tävling.

9 juni, 2017 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Tack!”

 1. Micke:

  Det blir så när man måste knappa in namn och mail adress varje gång … grattis på er ???

 2. Gunela:

  Grattis här också! Instämmer med föregående… Är ju lite lat på gamla dar ?

 3. Annika i Lindby:

  Grattis från oss också! Jag behöver inte skriva in namn eller @ adress. Bara en kommentar, och skicka.

 4. Karin:

  Grattis !!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: