Mysig promenaddag!

170626

Arbetslös dag för mig och den första dagen av fyra veckors föräldraledighet för Lenny, så jag tyckte att det vore mysigt att ta en rejäl långpromenad tillsammans. Tyvärr stod regnet som spön i backen när vi vaknade, men så småningom blev det bättre väder och jag lyckades få med mig Lenny ut! För att han inte skulle bli avskräckt föreslog jag att vi kunde gå och titta på fåren, men min plan var förstås att gå mycket längre än så.

Fåren var tyvärr uppe i sin lilla skogsdunge och inte vid grinden, så det blev inte att stanna där och hälsa på dom. Lenny ville gå åt vänster, och hemåt, men jag ville fortsätta åt höger och förbi Vallastaden. Det är lite roligt att gå förbi där och se vad som händer med alla nya bostäder som byggs där.

När vi sedan kunde välja att gå hemåt eller fortsätta framåt så var det faktiskt Lenny som tyckte att vi kunde fortsätta gå, och det blev en ordentlig förlängning av den rundan jag hade tänkt från början. Det blev faktiskt en så lång promenad att jag började bli trött mot slutet. Hur länge vi var ute och hur långt vi gick vet jag inte, men hundarna blev iallafall jättenöjda och fick dessutom en liten badpaus längs vägen.

Vi hade tänkt sätta oss och äta på pizzerian när vi ändå gick förbi den, men dom öppnade inte förrän en timme senare och Evelina hade somnat i vagnen. Det blev att slöa på soffan en stund innan vi promenerade bort dit. Efter att vi ätit gott alla tre så blev det ytterligare en promenad på ungefär 4 kilometer när vi gick till Systembolaget och sedan hem igen.

Då när vi var hemma igen var det riktigt skönt att få sätta sig ner en stund, och Evelina som suttit i vagnen nästan hela dagen fick vara ute på tomten och leka tills det började regna igen.

26 juni, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: