Grattis Virre och Milo!

Ikväll fick jag se ett väldigt roligt inlägg på Facebook. Virre och Lhinesonen Milo, Höstglädjens Swinging On A Star har varit och tävlat rallylydnad, med jättefina resultat! Milo var den vildaste i kullen och har inte varit så enkel, och det är Virres första hund dessutom, men hon har jobbat på och ikväll gav det en rejäl utdelning!

Det var dubbla starter, och på den första starten fick de sitt första godkända resultat i nybörjarklass med 89 poäng och en 3:e placering av 32 ekipage! De fick ytterligare ett godkänt resultat på den andra starten, och då med fina 98 poäng och en 2:a placering av 31 ekipage!

Jättestort grattis!

13 juni, 2017 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Grattis Virre och Milo!”

  1. Virre:

    Tack!! ??

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: