Borta bra, men hemma bäst

170625Skönt att få komma hem och lägga sig på tomten med favoritbenet från Tuggmästaren.

Idag var det dags att åka hem, men då det börjat bli kö i Söderköping redan vid 11-tiden så hade vi ingen brådska. Jag, Lenny, Evelina, mamma och pappa tog en promenad med ett gäng hundar och vi stannade även kvar och åt mat. Det skulle inte vara någon idé att åka hem förrän framåt kvällen.

Vid 16.30 blev det att packa ihop våra grejer lite snabbt, för då läste jag på nyheterna att E22:an var avstängd i närheten av Västervik på grund av en trafikolycka. Det stod även att trafiken var beräknad att släppas på igen vid 17-tiden, så då ville vi passa på att åka innan den trafiken började komma uppåt.

Det gick smidigt att åka hem, och det var både ett trött barn och tre trötta hundar som klev in genom dörren. Ja, även jag och Lenny var väl lite trötta. Evelina blev jätteglad över att få komma hem till sitt rum och sina leksaker, så hon pysslade där inne en stund och hundarna fick gå ut på tomten med ett varsitt tuggben innan det var dags att börja göra kväll.

25 juni, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: