Svensk rallylydnadschampion!

170506
Sara och Vittra, LPI RLD N RLD A RLD M SE RALLYCH TJH(RDH)  Höstglädjens Quick-Witted.

Sara och Thyradottern Vittra, LPI RLD N RLD A RLD M SE RALLYCH TJH(RDH) Höstglädjens Quick-Witted fick idag sitt tredje cert i rallylydnadens mästarklass och tog därmed svenskt rallylydnadschampionat! Stort, stort grattis!

Vittra är verkligen en allroundmeriterad hund. Hon har LP i lydnadsklass I och 1:a pris i lydnadsklass II, har godkänt doftprov på eukalyptus och har tävlat lite inofficiellt, är tjänstehund inom räddning och har tävlat IPO-R, har flera CK på utställning och även ett reserv-cert och är nu svensk rallylydnadschampion.

6 maj, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: