Kvällsträning efter jobbet

Efter att jag hämtat Evelina på förskolan så vände vi i princip i dörren här hemma. Jag bytte jobbvästen mot träningsvästen, hämtade träningsväskan och en klämmis till Evelina och sedan gick vi iväg för att träna. Veckorna då Lenny jobbar kväll så är det väldigt lätt hänt att jag somnar tillsammans med Evelina, och då är resten av kvällen förstörd, så idag blev det att hålla tempot uppe.

Det blev mycket fotgående med Thone idag, och hon var väldigt fladdrig i början och det blev förstås värre när hon behövde ha koll på Evelina också. Det kändes dock som att det blev bättre ju mer vi gick, när det värsta glädjeruset började lägga sig och hon kopplade på hjärnan istället. Thone blir ju alltid väldigt glad när vi ska träna och kryper nästan ur sitt eget skinn, så att börja med fotgående idag när hon var dubbelt så glad eftersom att jag precis hade kommit hem från jobbet var kanske inte så smart.

Om det blir en repris imorgon, med träning direkt efter jobbet, så får vi börja med några koncentrationsövningar först och se vad det gör för skillnad i fotgåendet. Det är ju inte dumt att ha en uppvärmningsritual som talar om att nu är det koncentration som gäller.

När jag tyckte att Thone var färdigtränad för idag och tänkte att vi skulle börja gå hem så stod Thyra och stampade och tyckte att det var hennes tur. En tiggande Thyra är väldigt svår att motstå, så hon fick jobba lite för några frolicbitar. Evelina skulle vara med och ge Thyra godis så det blev lite smårörigt. Thyra låter sig dock inte störas så lätt, och det blev ett par krockar när Evelina gick ivägen för henne. Hon kör bara på liksom.

29 maj, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: