Kalasdag nummer två

170501-1

För att göra allt så smidigt som möjligt så hade jag och min moster, som fyllde år i fredags, ett gemensamt kalas ute i Hälla idag. Skönt för mina föräldrar att inte behöva ha koll på klockan och oroa sig över valparna. Det blev alldeles för mycket god mat, så jag hade med mig nästan lika mycket fika hem som jag hade med mig dit.

När vi såg valparna för 2 veckor sedan hade de knappt öppnat ögonen och kravlade omkring som små tjocka korvar, och idag var det redan mer hund av dom. Det är ju helt otroligt vad fort dom växer och utvecklas!

170501-2Hej, hej!

170501-3De har börjat småbitas lite, men än så länge gör det inte ont.

170501-4Lilla fröken gul, så himla söt!

1 maj, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: