Härlig morgon med tjejerna

150722-1
En fokuserad Thone som numera alltid får med sig apportbocken till mig.

Både kameran och träningsväskan fick följa med ut på morgonpromenaden idag, och på vägen hem gjorde vi ett stopp på Lambohovsvallen för träning och bus. Jag hade med en plastfotboll till Evelina som jag tänkte att hon kunde leka med under tiden, men hon ville hellre sitta i vagnen medan jag tränade med Thone.

Träningen med Thone gick jättebra, och efteråt lattjade vi lite med apportbocken för jag ville försöka få någon bra bild. På tal om bilder så har jag äntligen hittat ett program som öppnar bilderna så som dom ser ut kameran, så nu behöver jag inte svära lika mycket och bli besviken varje gång jag lägger in nya bilder i datorn.

När jag tagit ett par bilder fick Thone sitta bunden medan Thyra, Lhine och Evelina fick springa lösa och göra vad dom ville. Jag kom på att jag hade en tennisboll i träningsväskan, och Evelina blev jätteglad när hon fick låna den. Thyra ville också ha tennisbollen, så hon följde efter Evelina som skrek av glädje. Hon tycker det är så kul när hundarna jagar henne!

170522-2

22 maj, 2017 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Härlig morgon med tjejerna”

  1. Erika:

    Så otroligt fina bilder ?
    Vad fotar du med? Vad är det för program du använder ?

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: