Då var det gjort!

170515

Hoppsan och hejsan, nu är Thone anmäld till två starter i startklass lydnad. Jag vet inte om vi är redo för det, men det beror nog mest på att jag själv kommer känna mig som en debutant. En hel del funderingar har det varit fram och tillbaka om Thone kommer hålla ihop, men varför skulle hon inte göra det? Det gick ju jättebra när vi tävlade rallylydnad, trots att hon höll på att explodera i fortsättningsklassen.

Förutom fortsatt träning inför debuten så får jag fördjupa mig i reglerna och titta på filmer på Youtube så att jag har koll på hur det går till.

15 maj, 2017 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Då var det gjort!”

  1. Karin:

    Det går säkert bra ! 🙂

  2. Micke:

    Klart det går bra . Sänk kraven på dig själv bara hon fixar det?

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: