Veterinärbesök

Idag var det Lhines tur att få åka iväg själv med matte, bara matte. En tur till Valla djursjukhus blev det för att få ett stick i nacken. Man skulle ju kunna tro att hon kanske skulle bli lite besviken när hon insåg var vi skulle, men icke! Lhine hade väldigt bråttom istället. Hon slog en snabb kiss på gräsmattan utanför och sen kastade hon sig in genom dörrarna med ett vrål.

Hon låter lika hemsk varje gång man kliver in någonstans, och det är nog en blandning av ”Hej allihopa! Nu är jag här!” och ”Mucka inte med mig”. Det var bra två andra hundar i väntrummet, så cirkusen blev inte jättestor när Lhine gjorde sin entré. När Lhine insåg att det inte var någon som skulle kasta sig över henne så var allt lugnt.

Vi hade inte bokat någon tid utan åkte på drop-in så vi fick sitta och vänta en stund. Bredvid oss stod ett ställ med hundgodis, så Lhine ägnade många minuter åt att stå och stirra på allt som luktade underbart gott samtidigt som svansen gick som en propeller. När Lhines namn ropade upp, och det var inte särskilt högt, så slängde hon sig runt. ”Ah, det är jag! Det är jag!”. Hon såg bara för rolig ut!

Vaccinationen gick förstås bra, och ögonen höll på att ploppa ut när hon såg att det plockades fram en godisburk efteråt. Vilken lyx att få godis utan att behöva göra den minsta lilla ansträngning. Vänligt men bestämt fick jag sedan släpa med mig Lhine ut ur rummet och innan vi åkte hem slog hon en snabb kiss på gräsmattan utanför igen. ”Lhine was here!”.

12 april, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: