Trevlig påskdag


Så spännande att få sitta inne i valplådan med mormor.

Så, nu har vi firat lite påsk. Under eftermiddagen åkte vi ut till Hälla för att äta påskmat. När vi klev innanför dörren såg jag att det var dukat till två personer till, och innan jag hann fråga så svängde Cattis och Micke in på parkeringen. Kul! (De har Lhines son Nemo, Thones pappa Trazzel och Thones bror Bingo).

Det blev en massa god mat, fika, snacks, prat och mys vid valplådan förstås. Evelina tyckte att valparna var jättesöta och spännande. Det var nog det sötaste hon hittills sett i sitt liv! Hon var jätteduktig och accepterade att man bara fick sitta utanför och titta, men sen lite senare fick hon sitta i mormors knä i valplådan och klappa lite på dom.

I sitt påskägg, eller rättare sagt påskpresent, fick Evelina en magisk rittavla. En väldigt uppskattad present som hon sysselsatte sig med nästan hela kvällen sen.

Thyra, Lhine och Thone fick ligga i bilen för valparnas skull, men fick komma ut en stund och sträcka på benen i trädgården tillsammans med Trazzel, Nemo och Bingo. Allihopa röjde runt med varandra emellanåt, och att Lhine precis har fyllt 10 år och att Thyra snart ska fylla 13 år kunde man inte se.

16 april, 2017 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Trevlig påskdag”

  1. Annica:

    Låter som en härlig påskdag. Duktiga Evelina som kunde sitta så stilla hos valparna.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: