Thone 21 månader


Thone, RLD N RLD F Höstglädjens Gleam Of Golden Dream.

Idag fyller lilla Thonelutten 21 månader, och under eftermiddagen fick Lenny följa med ut så att vi kunde försöka ta några uppställda bilder på henne. Jag tror inte att det har blivit gjort sedan augusti förra året… Tidigare har jag tyckt att Thone har varit ganska lättställd, men idag blev det många omtagningar. Jag kände att jag helt tappat känslan för hur hon skulle stå, och Thone visste nog inte riktigt vad som förväntades av henne.

Inget supergott godis hade vi med ut heller, och Thone tyckte det var väldigt viktigt att hålla koll på vad lillasyster Evelina höll på med. Till slut lyckades vi iallafall få till två bildserier som såg bra ut.

7 april, 2017 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Thone 21 månader”

  1. Karin:

    Så fin !!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: