I Evelinas påskägg

Lenny slutade tidigt idag, så Evelina fick sig en överraskning när vi båda kom och hämtade henne på förskolan. Vi åkte sedan direkt ut till i-Huset för att hitta något att lägga i hennes påskägg. Än så länge vet hon inte vad godis är och det tycker vi bara är bra, så det kommer hon inte få av någon i något av sina påskägg.

På Lindex hittade jag en jumpsuit som såg precis likadant ut som den hon fick i doppresent av sin farbror med familj. Den blev ett favoritplagg och det kändes lite sorgligt när Evelina vuxit ur den, så hon kommer få en ny i påskägget! Vi ville lägga något roligt i påskägget också. Något litet bara. Det fick bli en fin bil från Plasto i ljuslila. Evelina har redan en i ljusrosa och är väldigt fascinerad av bilar för tillfället, så den kommer hon nog bli glad över.

13 april, 2017 | 1 kommentar »

1 kommentar till “I Evelinas påskägg”

  1. Mirre - Sweetwords:

    Oj det var länge sedan, minns du mig, jade hade hunden Bellman, allt bra med er och så fint hon fick

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: