Grattis Lhine på 10-årsdagen!


Lhine, FDI HTMI HTMII HTMIII RLD A SE HTMCH SE LCH Höstglädjens Dreamline.

Stackars Lhine, vilken tråkig födelsedag det här blev. Inga paket, inget märgben, inte ens en långpromenad! Vi fick nog dåliga pizzor igår kväll, så både jag och Lenny har haft ont i magen, mått illa och varit jättetrötta. Att jag dessutom hade dåligt samvete för att det blev så här just på Lhines födelsedag gjorde nog ingenting bättre heller.

Vid 16-tiden tog jag och Lhine bilen bort till Tinnerö, och så fick hon strosa, nosa och skutta omkring där en stund och äta godis. Lhine verkade verkligen uppskatta att få vara iväg själv med matte en liten stund, även om jag inte orkade vara något rolig.

När vi kom hem igen fick hundarna en varsin tuggrulle att ta med sig ut och äta på tomten. Det var väl bättre än inget, nu när det inte blev några märgben. Thyra äter dock inte vanliga tråkiga tuggrullar, så hon kom in och ville ha ett grisöra istället.

2 april, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: