Glad Påsk!

Jag har inte orkat ta någon fin påskbild, så vi önskar glad påsk med en söt bild på Evelina från förra året. Här har det inte blivit mycket påskfirande än. Lenny åkte iväg igår imorse för att spela dator i ett dygn, jag jobbade både igår och idag och medan jag jobbade så var Evelina hos sin farmor och farfar.

Evelina har iallafall fått gå på äggjakt här hemma under kvällen. Det tyckte hon var spännande och roligt, och hon har brummat runt på golvet med sin nya bil och lekt med äggen. Imorgon blir det påskmat hos mina föräldrar, och en titt på Thones småsyskon som är 1 1/2 vecka gamla.

15 april, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: