Fler gratulationer!


Lystra, HTMI LPI LPII LPIII RLD N RLD F RLD A RLD M SE VCH Höstglädjens Stjärnlyster.

Efter ett uppehåll på 20 månader från rallylydnadstävlandet gjorde Zandra och Thyradottern Lystra, HTMI LPI LPII LPIII RLD N RLD F RLD A RLD M SE VCH Höstglädjens Stjärnlyster igår en comeback! De slog till med 95 poäng i mästarklass och fick därmed sitt första cert! Stort grattis!

Marit och Thyrasonen Malte, HTMI HTMII LPI LPII RLDN RLD F RLD A RLD M SE HTMCH Höstglädjens Full Speed Forward tävlade heelwork to music i söndags också, och då var det dubbla starter. De fick två cert till, med poängen 24.05 och 24.20. Tre starter under helgen och tre cert. Snyggt!

5 april, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: