En liten stadspromenad


Thone uppe på en av trapporna vid Domkyrkan.

Jag, Evelina och Thone skulle ta en promenad längs Stångån idag. Vädret var ju inte lika soligt och fint som det var i helgen, utan mulet och blåsigt. Vi åkte ner till stan iallafall, men när vi klev ur bilen började det regna! Ner vi var nere vid Stångån ökade regnet på, så vi gick raskt upp mot city istället. Det fick bli en liten fika inne på Espresso House. En varm choklad till mig och en banan till Evelina. Det blev bara en liten regnskur, så när vi fikat klart strosade vi runt lite inne i stan.

Både på Facebook och Instagram har jag fått flera frågor om hundar får följa med i på Espresso House, och så här står det på deras hemsida ”Vi välkomnar hundar på Espresso House, dock under förutsättning att andra gäster som besöker oss samtidigt inte är allergiska eller känner ett obehag. Baristor förbehåller sig därför rätten att be gäster med hund att lämna coffee shopen eller, om möjligt, lämna hunden utanför om andra gäster upplever och påpekar obehag och/eller allergi.”.

10 april, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: