12 år och 9 månader

170427-2

Idag blir den här underbara damen 12 år och 9 månader, och lite speciell fick den här dagen bli. Vi gjorde ett stopp på morgonpromenaden där Thyra och Thone fick träna en stund. Lhine låg nöjt och käkade gräs och jord under tiden…

Under eftermiddagen åkte jag till Östensson där jag hade en goodiebag från PrimaDog att hämta ut. I den fanns en provpåse, två påsar med träningsgodis och en sån där pinne som ser ut som en ölkorv. Tre extra provpåsar fick jag också i tre olika smaker.

När jag såg att dom hade tuggben med kyckling runt så kunde jag inte låta bli att köpa ett paket med tre stycken i. Det är ju dom enda tuggbenen Thyra tycker om, och de här var även fyllda med kyckling! Efter kvällsmaten fick Lhine och Thone ett varsitt retrievertugg, medan Thyra fick ett PrimaDog filled rawhide roll with chicken.

Thyra skyndade ut på tomten med sitt tuggben och högg in på det direkt, och lämnade inte sin plast förrän det var uppätet. Det smakade alltså väldigt bra!

170427Thyra ger PrimaDog Filled rawhide roll with chicken högsta betyg!

27 april, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: