Härlig förmiddag!


Thyra hör inte så bra längre, men ibland känns det som att hon helt enkelt skiter i vad jag säger…

Evelina var tydligen trött redan vid 10-tiden idag, så medan jag klädde på mig för morgonpromenaden satt hon och somnade i vagnen och sov sedan som en stock! Hundarna hann både få sig en långpromenad, ett varsitt rejält träningspass och en liten dusch när vi kom in igen innan Evelina vaknade.

Jag provade förstås de små ändringarna jag planerat i Thyras och Lhines program. Thyras program är jag inte riktigt nöjd med. Jag blir galen på partiet där jag inte riktigt vet vad vi ska göra. Det är fyra korta stycken i ett, där två delar känns bra men de andra två inte alls bra… Lhines program däremot känns riktigt bra. Jag har visserligen inte kollat var vi hamnar på planen, men det känns som att de nya övergångarna och positionerna funkar bra ihop!

Thone fick träna sist idag, och jösses. Energin sprutade ur öronen på henne när jag skulle försöka starta upp hennes träningspass. Det gick inte att släppa henne en millimeter, för då for hon iväg för att rusa av sig. Trots det så jobbade hon på fint när hon var i arbete. Efter promenad, träning och en välbehövlig dusch för att bli av med allt salt som sätter sig i pälsen så verkade hundarna väldigt nöjda.

När Evelina vaknade ingen så åt vi mat, tittade på tv en stund och så hann vi baka kladdkakemuffins lagom till att Lenny kom hem från jobbet. En väldigt bra förmiddag!

3 mars, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: