Full rulle hela dagen

Jag började inte jobba förrän 12.30 idag, men det blev ingen sovmorgon för det. Evelina vaknade vid 7-tiden och då är det full fart förstås. Två timmar senare åkte jag och städade, och satt sedan och slappade nere på kontoret på jobbet innan det var dags att jobba.

Lenny hade haft huvudvärk hela dagen och inte varit ute med hundarna, så när jag kom hem var det bara att traska ut med Evelina och hundarna. Det blev en timmes promenad och sedan tog vi en paus vid en sandlåda där kvällssolen värmde gott. Jag hade köpt med två spadar från jobbet, en mindre till Evelina och en normalstor till mig, så vi satt där i sandlådan och grävde och gjorde sandkakor fram tills att det var dags att gå hem och försöka natta Evelina.

26 mars, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: