Träning med alla tre!

Inget jobb idag och inget dagis för Evelina eftersom att hon var där igår, så en burk med hundgodis och Thyras sjal fick följa med ut på morgonpromenaden. Kanske att Evelina skulle slumra till i vagnen en stund och då skulle vi passa på att träna en stund, och annars skulle hon få se film på min gamla mobil och förhoppningsvis vara nöjd med det. Nu är det visserligen ljust längre om eftermiddagarna så att jag kan gå ut och träna med hundarna efter att Lenny kommit hem från jobbet, men jag får gärna saker gjorda på förmiddagen.

Evelina verkade lite sömnig när vi gick ut, men när jag tittade till henne var hon fortfarande vaken. När vi var framme vid den gräsplanen där jag tänkte träna med hundarna så hade hon somnat, så då hade vi iallafall några tysta och lugna minuter på oss.

Jag började med Thone, och vad duktig hon var! Idag blev det uthållighet i fotgåendet, och jag tyckte hon höll ihop riktigt bra med tanke på hur lite vi tränat på det. Hon satte sig självmant vid de flesta halterna, och likadant när hon fick komma in till sidan själv när jag stod still. Sedan blev det sättande under gång, inkallning och fjärren som är i startklass. Eftersom vi slarvat med stadga så jobbade vi en stund med sitt-stanna-kvar också.

Vi fick små applåder, och då var det Evelina som hade vaknat och tyckte det var roligt när jag belönade och lattjade med Thone. Någon mobil att titta på behövde hon inte, utan hon satt snällt i vagnen och tittade när jag tränade med alla tre.

Med Lhine blev det att damma av övergångarna från vårat fiolprogram, för nu har jag bestämt mig för att ge det programmet en chans igen. Dock utan rekvisita, så några småjusteringar måste jag göra, och eventuellt försöka klippa bort några stycken i låten. Starten kommer bli busenkel också.

Thyra och jag körde igenom hennes program, eller gjorde ett försök iallafall. Jag har tydligen hunnit glömma bort vilka övergångar och rörelser som ska vara var. Både Thyra och Lhine tyckte det var jättekul att få sig ett rejält träningspass utomhus, och att Thyra är 12 1/2 år så svårt att förstå. Hon bara öser på liksom! Även hennes program måste justeras lite, och kanske även låten. Vi har en rörelse hon inte är helt förtjust i och ett parti där jag egentligen inte vet vad vi ska göra.

Nu är båda två anmälda till en tävling iallafall, så nu har jag fått den där sparken i arslet som jag behövde!

28 februari, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: