Thone kanske ska bli storasyster

Här hemma är Thone visserligen Evelinas fyrbenta storasyster, men i april kanske hon ska få fyrbenta småsyskon! I söndags och tisdags var nämligen mamma iväg och parade Thyras dotter Sasha, LPI Höstglädjens Stjärnglimt med Thor, Chamorels Hammerfall. Om allt går vägen så föds valparna kring början av april.

Thor har jag bara sett på bild, men jag fastnade för honom direkt. Jag är ganska huvudfixerad, och Thors huvud är ju bara så himla fint. När jag tittade på hans stamtavla blev jag dock inte förvånad över varför jag fastnade för honom, för han har samma farfar som Rhiva och han finns ofta bakom de hundar jag tycker är fina.

Jag tror det kommer bli kanonfina och roliga valpar! Jag kommer förstås att bli jättesugen på en valp, men just nu har jag fullt upp ändå. Det är två små damer här som behöver växa till sig innan det blir valp här igen.

2 februari, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: