Tack Agria!

Under mitt och Thyras andra år i landslaget slog Agria till och sponsrade med några riktigt bra grejer. Bland annat ett täcke, en jacka (som jag alltid använder när det är väder för den) och en tygbur. Den ena draggrejen på dragkedjan hoppade av ganska snabbt, men eftersom det fanns två så gjorde det inte så mycket. Nån gång under hösten så hoppade den andra av också, så att det inte går att stänga luckan på buren.

För ett tag sedan mailade jag till sponsorgruppen i SHFK för att se om jag kanske kunde få en ny bur, eller om jag skulle behöva köpa en. Agria var snälla och skulle skicka en ny bur, och idag kom den. Det känns om att den nya kanske är lite mindre än den gamla, eller så är det inbillning för att taket är platt. Att den har platt tak är ju väldigt smidigt när man är iväg och tävlar, för då kan man ha alla sina grejer ovanpå buren.

Den gamla buren hade välvt tak och ingen ram, men fördelarna med den var att den blev helt platt när man fällde ihop den och så hade den en axelrem som man kunde bära den i. Supersmidigt! Vi får se vad jag tycker om den nya buren sen när den blir använd på tävling eller utställning. Thyra, Lhine och Thone har iallafall redan varit inne i den och Thyra ligger och sover i den nu.

23 februari, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: