Sandra rektaldoktor


Oj. Det ser ut som att det är bajs på katetern, men det är det inte.

Det har sina fördelar att jobba mitt i city, och idag blev det ett besök på apoteket på lunchen. Jag fick dock bara ta ut klyxet, och blev glatt överraskad när den inte kostade något. Utan recept kostar lådan på bilden 608:-(!). Movicolen ville de inte ge ut utan att pratat med en läkare först, då den inte ska ges till barn under 2 år. Dom ringde upp sen och hade fått tydligare instruktioner för hur det ska ges och även skrivit in det på receptet, så det kan jag hämta ut imorgon.

Evelina var jättetrött när jag hämtade henne på förskolan, så när vi kom hem provade jag att ge henne klyxet själv. Det gick jättebra, så nu ska hon inte ha klyx igen förrän på onsdag. Tänk vilket pyssel en förstoppning kan orsaka, förutom smärta. Hur vi ska lyckas få i henne movicolen blir ju intressant. Det får väl tyvärr bli i något sött och gott.

20 februari, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: