Så, nu får det bli lite ordning och reda

Jag är så trött på sjukdomar och uteblivna rutiner, men nu får de ta och bli lite ordning. Evelina verkar frisk nu iallafall, så imorgon blir det förskola för henne igen. Febern är borta och hon varken snorar eller hostar. Jag mår bättre i örat, men är förstås halvdöv. Magen tycker inte om antibiotikan, men så får det vara ett par dagar och jag försöker plåstra om den och kommer fortsätta göra det ett par dagar efter att antibiotikakuren är över också.

Det har slarvats lite med hundarnas kloklippning, men nu ska det klippas klor igen varje måndag och kanske någon dag där emellan. Klorna växer som ogräs av maten dom äter, men som tur är hänger inte pulpan med i samma takt. Idag klippte jag dom lite extra noggrant, och så blir det bara enkel klippning nästa gång.

Nu under kvällen fick allihopa ett varsitt litet träningspass i köket, och Thone fick störning av Thyra som skulle vara med mitt i också. De två som inte tränar ska egentligen ligga i hallen och vänta, men såna regler gäller tydligen inte för Thyra längre. Det blir lite trångt när hon ska vara med, men det blir nyttig träning för Thone. Thyra kanske tycker att både jag och Thone behöver tränas, och så ställer hon upp med att försöka störa ut oss.

Ett litet träningspass, eller någon annan sorts aktivering, ska hundarna få nu varje dag. Ska. Dom minutrarna finns alltid. Det gäller bara att bestämma sig för att ta tag i det, och det har jag gjort nu. Utan träning kommer man ingenstans, och även de där små passen ger resultat på lång sikt.

13 februari, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: