Pigg och glad igen

Efter att haft feber lördag, söndag, måndag och varit hostig och snorig så börjar Evelina äntligen bli frisk igen. Det har inte varit några roliga dagar för någon av oss. I måndags var hon väldigt lugn och vilade eller sov mest när febern var riktigt hög. Febern var sedan borta på tisdagen, men hon var väldigt mammig stackaren. Likadant var det onsdag och torsdag när Lenny var hemma med henne. Sov dåligt om nätterna gjorde hon också, natten till onsdag blev det bra när hon fick ligga mellan oss i våran säng. Hon brukar inte vilja göra det, så det var riktigt mysigt att få ha henne nära. Natten till igår var inget bra, och Lenny var uppe med henne från 3-tiden till 5-tiden…

Idag var det min tur att vara hemma med henne, och imorse märktes det direkt att hon mådde mycket bättre! Hon sov lugnt hela natten och när vi vaknade så var det full fart på henne. Hon pratade på som vanligt, röjde runt och vräkte i sig frukosten.

På morgonpromenaden med hundarna stannade vi till vid en lekpark för att leka en stund. Evelina har inte varit särskilt road av det förut, men idag tyckte hon det var jättekul! Hon som helst inte vill gå ute tog några små steg själv och så fick hon prova att åka rutschkana för första gången. Först höll jag i henne hela vägen ifall att hon skulle tycka det var otäckt, men hon verkade tycka det var roligt. Hon försökte klättra upp i rutschkanan och ville åka mera! Innan vi gick hemåt så kunde jag sätta henne högst upp och så åkte hon ner själv.

När jag tyckte att det var dags att gå hem så ville Evelina leka mer, eller ”Jigga!” som hon säger, och blev förstås ledsen när jag satte ner henne i vagnen. Det känns jätteroligt att hon kommit på hur roligt det kan vara att vara ute och leka! Vi har gott om lekplatser häromkring, så nu kan vi ju börja besöka dom.

3 februari, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: