Nu får det väl ändå räcka!

Jag var förkyld precis innan jul och sedan kom vinterkräksjukan på besök precis innan nyår. Nu har jag varit förkyld ett tag igen. Först med hosta och sedan har det känts som hela huvudet varit fullt med snor, och nu misstänker jag att jag har fått öroninflammation!

Jag märkte inget konstigt imorse eller på jobbet, men under eftermiddagen när vi var på kalas för Evelinas kusin som fyllt 2 år så kände jag att det slog lock för örat och hur det började trycka och hugga i örat. Usch, jag vill inte ha öroninflammation. Jag hade det för knappt ett år sen, och det var inget trevligt alls. Trumhinnan sprack och hörseln försvann ett bra tag.

Det vore trevligt om jag skulle ha fel, men det känns som att det är kört. Jag lär säkert få sitta i soffan inatt och plågas tills trumhinnan spricker igen. Vilket öra jag hade öroninflammation i förra gången kommer jag inte ihåg, men det är säkert samma jävla öra den här gången också.

11 februari, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: