En fin Alla hjärtans dag


En gammal söt bild på Thyra, maj 2007.

Idag har Evelina varit på förskolan igen, att varit hemma i nästan tre veckor. Hon blev ledsen vid lämningen, men fem timmar senare var det en glad och busig tjej jag fick hämta hem. Medan Evelina var på förskolan blev det en promenad med hundarna, och sedan passade jag på att åka iväg och försöka hitta ett par nya byxor till mig själv.

Precis innan jag skulle åka och hämta Evelina igen fick jag reda på att jag vunnit en tävling på Instagram som vår hyresvärd arrangerade. En stor Alla hjärtans dag-korg med en fotoram, två muggar, en ljusstake, ett doftljus, geishakakor, lakritspipor, noblesse, marsipanbröd och två biobiljetter!

Efter att vi ätit mat smet jag och Evelina iväg för att hämta vårat pris, och när vi var hemma igen så smet Lenny iväg. Han kom hem med en fin bukett blommor som han plockat ihop, och han fick vinstkorgen av mig. Vi tog en fika och åt vaniljhjärtan, och även Evelina fick ett.

Hundarna fick dela på ett vaniljhjärta, och efter kvällsmaten fick dom ett varsitt litet träningspass i köket. De hade nog velat ha något gott tuggben också, men det är ju så dyrt och typ inget säljs i tre-pack. Aja, Thyra och Thone väljer ju träning före tuggben iallafall.

14 februari, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: