Avundsjuk!

Den här helgen har ryskan Polina Ilina haft workshop i både heelwork to music och freestyle, här i Linköping! Hon är regerande världsmästare i heelwork to music, och har iallafall sedan jag och Thyra kom upp i klass III legat i toppen på både VM och OEC. Dessutom inte bara med en hund, utan flera hundar av olika raser – samtidigt. Jag hade velat vara med som åhörare hela helgen, och främst igår när det var heelwork to music, men så var det här min jobbhelg!

Det känns lite surt att missat en sån här chans, som troligen aldrig kommer igen. Jag har ju så mycket att lära inom HTM:en, för jag har egentligen ingen aning om hur man tränar in samtliga positioner och hur man får dom att fungera åt alla håll, i alla tempon och oberoende av vad man själv gör eller var man har sina händer.

Jag tror ju dessutom att Thone skulle kunna bli en riktigt duktig HTM-hund, med rätt träning, för hon tycker det är jättekul när vi småpillar med fotpositionen. Det hade inte varit helt fel att få sitta en hel helg, eller iallafall en hel dag, och fånga upp en massa tips, tricks och idéer.

26 februari, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: