22 februari 2014

För tre år sedan åkte jag, Nathalie, Thyra, Lhine och Ayax upp till Haninge för att tävla, och vi trodde det skulle bli en kort dag. Både HTM III och FS III var lagt sist på dagen, så sovmorgon fick vi också. Halvvägs gick min bil sönder, men vi puttrade vidare och förvarnade om att vi kanske skulle bli sena. Tävlingen hade dock gått mycket långsammare än beräknat så istället blev det lång väntan, och vi var inte hemma igen förrän vid 23-tiden.

En bra dag, eller rättare sagt kväll, blev det för mig och mina tjejer. Lhine fick 25.25 poäng, cert och kom på en fin 3:e plats. För mig och Thyra var det ett genrep inför Cruft’s och hon slog till med ett nytt personligt rekord med 27.65 poäng, cert, 1:a plats och knep årets första finalplats till AFEC.

22 februari, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: