Väldigt seg start på året

Alltså fy, magsjukan tog verkligen hårt på mig. Det var inte länge jag var uppe på benen igår. Efter frukosten var jag tvungen att gå och lägga mig igen, och sedan låg jag i sängen nästan hela dagen. Lennys föräldrar sov över hos oss från nyårsafton och var snälla och bjöd oss på pizza igår, men jag satt bara och tittade på min pizza en stund innan jag gick och lade mig igen. Vid 19-tiden tog jag mig upp, och förflyttade mig till soffan… Jätterolig dag, verkligen.

Idag mår jag väl lite bättre, och har koncentrerat mig på att försöka komma igång att äta och dricka. Jag ringde faktiskt 1177 igår. Det kändes lite fånigt först, men jag fick prata med en jättetrevlig person som kom med många goda råd. Tycker det borde vända snart, så jag slipper må illa och få tillbaka energin. Även idag har jag legat hela dagen, men på soffan istället för i sängen, och har haft sällskap av Lenny och Evelina. Han fick vara hemma för vård av barn p.g.a mig.

2 januari, 2017 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Väldigt seg start på året”

  1. Karin:

    Stackars dig! Hoppas du snart blir pigg och kry igen…

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: