Tillbaka!

Tidigt imorse åkte Lenny och jobbade och sen när jag och Evelina vaknade undrade jag hur den här dagen skulle bli. Jag hade så ont i ryggen, men efter en stund gick det över så jag var nog bara väldigt stel… efter fem(!) dagar med noll aktivitet.

Det blev en ganska lugn dag, iallafall så lugn den kan bli i Evelinas sällskap. Hon tar sig upp i soffan själv nu, och är ju aldrig still. Jag tänkte att det skulle finnas mat klar tills Lenny kom hem, och det tog längre tid än väntat så den var klar precis lagom när han klev innanför dörren. Det blev ett par avbrott för att hålla koll på var Evelina försvann iväg med alla roliga saker hon hittade i skåp och lådor, för hon tycker det är så kul att plocka ur grejer och gå iväg och pyssla med dom nu när hon går ordentligt.

Jag tycker själv det är riktigt kul nu när hon kan vara med på ett annat sätt jämfört med när hon kröp. Hon har ju kommit upp x antal centimeter från marken, och blivit mer människa liksom. Det känns även som att hundarna tycker det är behagligare nu när hon går och hon inte är i deras ögonhöjd när dom ligger ner.

4 januari, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: